Bananbrød

Smagfuldt bananbrød med hasselnødder og chokolade.

Antal 6 personer
Forfatter Ditte Julie Jensen

Ingredienser

  • 115  g lyst rørsukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • æg str. M/L
  • 75  g kage hvedemel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 75  g smør smeltet
  • 2 modne bananer
  • 50 g hasselnødder
  • 100 g god mørk chokolade 70 %

Sådan gør du

  1. Pisk sukker, vaniljesukker og æg til en luftig og hvid æggesnaps. Mel og bagepulver sigtes i og foldes forsigtigt i æggesnapsen. Smelt smørret i en gryde og lad det brune lidt af. Vend det i dejen og mos bananerne med en gaffel eller blend dem, og vend dem i dejen. Hak hasselnødder og chokolade fint og vend i dejen. Hæld dejen op i en brødform (20 cm i diameter) Bag bananbrødet ved 180 grader varmluft i ca. 30-35 min. Lad bananbrødet køle af i formen.

Opskriftsvideo