Cookies med tranebær og hvid chokolade

Antal 25 cookies
Forfatter Ditte Julie Jensen

Ingredienser

  • 125 g blødt smør
  • 125 g lyst rørsukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 æg str. M/L
  • 1/4 tsk salt
  • 180 g kage hvedemel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 75 g god hvid chokolade
  • 100 g tørrede tranebær

Sådan gør du

  1. Kom smør, rørsukker og vaniljesukker op i en skål, og ælt det sammen med hænderne. Tilsæt æg og salt. Sigt herefter mel og bagepulver i dejen. Hak chokoladen og tranebær og ælt det i dejen. Placer en spiseskefuld af cookiedejen på en lav bradepande (eller en bageplade beklædt med bagepapir). Vær opmærksom på, at de godt kan flyde lidt ud. Bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i ca. 8-10 minutter. De skal være gyldne i kanten. Lad dem køle af på en bagerist.